Limits

Limits

Onsdag 08 november 2017 18:00
Hisnande nycirkus och medryckande livemusik.

Hisnande nycirkus och medryckande livemusik. Starkt inspirerade av cirkusens gränsöverskridande väsen vill Cirkus Cirkör förmedla vikten av att fokusera på möjligheter istället för på risker.

Är en begränsning en realitet eller något påhittat? Någon har ritat streck och delat in världen i olika begränsade delar. Vi bygger staket runt våra trädgårdar, murar, stängsel, har beväpnade arméer runt våra länder. Men människan har aldrig velat stanna på ett och samma ställe.

På klassiskt Cirkus Cirkör-manér vänder Limits upp och ner på perspektiven. Med kraft, möjlighetsfokus och uppkäftigt engagemang balanseras en värld av flykt, migration och nya gränser mot artisternas personliga gränser i form av risk, smärta, gruppen och kroppens begränsningar.

I skenet av Europas allt hårdare gränsdragningar mot omvärlden och de konsekvenser som stängda gränser medför, har Cirkus Cirkörs röst som förespråkare av gränsöverskridande blivit starkare.


Är du abonnent? Börja med att logga in så att du får din abonnentrabatt (20% på ord. pris). Gäller ej på föreställningar som ingår i abonnemanget eller föreställningar där mat ingår.
Logga in med dina vanliga inloggningsuppgifter för webbköp: e-post samt lösenord.

 •  
  Pris: 100 - 395 kr per biljett
  Pris: 100 - 355 kr per biljett
  Pris: 100 - 200 kr per biljett
  Pris: 100 - 315 kr per biljett
  Vid bokning av ledsagarplats, kontakta biljettkassan 018-146200 eller bokabiljett@uppalastadsteater.se
  Pris: 100 kr per biljett
   
   
  Sektion

SS1 SS3 SS2 SS3 SS3 SS3 SS1
Handla mer
Gå vidare