Jag är gud - En standupshow

Jag är gud - En standupshow

Fredag 31 mars 2017 19:00
Hon tog Sverige med storm med standupföreställningen

Jag är Gud – En standupshow med Marika Carlsson

Hon tog Sverige med storm med standupföreställningen En negers uppväxt, nu är hon tillbaka med den helt nya föreställningen Jag är Gud, regisserad av ingen mindre än Maria Lundqvist.

Komikern Marika Carlsson bjuder in till en vansinnigt rolig och eftertänksam föreställning där hon brutalt, ohyvlat och avklätt berättar om hur det är att växa upp i en kyrkas tillstängda borg, att våga bryta och ifrågasätta men aldrig tappa tron. Jag är Gud är en föreställning om barndom med böner och dubbelmoral, om uppväxt i trots och längtan efter kärlek från Gud och den man själv vill älska. Roligt och befriande om att våga stå upp för sin egna tro och våga tänka fritt.

Marika slog igenom för den breda publiken med föreställningen En Negers Uppväxt som i vintras streamades på SVT Play och sågs av drygt 700 000 tittare. Föreställningen blev både anmäld och friad av Justitiekanslern och Pressombudsmannen för hets mot folkgrupp. Nu vill Marika närma sig sin egna kristna uppväxt och sätta fingret på Pingströrelsens dikesrenar och med sin komiska vinkel ge nytt ljus på den heliga skriftens fallgropar.

I Jag är gud omhuldar hon sin publik och ställer vansinnigt roliga och viktiga frågor om vår existens. Kan man skämta om det existentiella, tro och Gud? Det tror Marika. Och dessutom vill hon ge Gud och publiken en käftsmäll.


Är du abonnent? Börja med att logga in så att du får din abonnentrabatt (20% på ord. pris).
Logga in med dina vanliga inloggningsuppgifter för webbköp: e-post samt lösenord.

 •  
  Pris: 365 kr per biljett
  Pris: 200 kr per biljett
   
   
  Sektion

Beställ till evenemanget

Garderob

Garderob

20 kr
Voucher för garderobsavgift, 1 voucher per person.

Stora scenen
Handla mer
Gå vidare